Labi nesër mban koncert humanitar te Stacioni i Autobusëve


Këngëtari kosovar Labinot Tahiri, ka vendosur që të mbajë një koncert humanitarë në Stacionin e Autobusëve, dhe paratë e mbledhura do t’i falë për qytetarët të cilët duan të dalin jashtë vendit.

Këtë, e ka bërë me dije edhe vet këngëtari në rrjetin social facebook, ku ndër të tjera ka ftuar edhe kolegët e tij, biznesmen e qytetarë të ndryshëm që të kontribuojnë për të mbledhur këto para.

Qindra e mijëra kosovarë kanë probleme me ekzistencën dhe shërimi i tyre është i mundshëm vetëm jashtë Kosovës.

Ky lajm pos që ka prekur shumë qytetarë, ka prekur edhe këngëtarin Labinot Tahiri, i cili do të mbajë koncertin e tij me 7 shtatorë dhe fillon në orën 20:00.

 

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
1
PN
OH BRE OH BRE
5
OH BRE

Labi nesër mban koncert humanitar te Stacioni i Autobusëve

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in