Labinot Tahiri: Kadria më ka premtuar një terminal për dasma


Këngëtari i muzikës klasike tallava Labinot Tahiri ka treguar arsyen pse sipas tij ka vendosur që ta votojë Kadri Veselin për kryetar të Kuvendit të Kosovës.

Ai ka thënë se krejt këtë e bënë për një arsye.

“Kadria më ka premtu se asnjë këngëtar tjetër madje as Leonora Jakupi nuk do të këndoj asnjë dasmë në Drenicë. Tjetra më ka premtuar një terminal të dasmave. Kështu që cdo kush që martohet në Kosovë do të detyrohet të kalojë fillimisht në terminalin tim”, ka thënë Tahiri.

Kukuneës ia ka kujtuar atij se nuk ekziston asnjë terminal i tillë dhe se Kadri Veseli e ka gënjyer, por ai ka thënë se iu beson “njerëzve punëtor dhe të sinqertë”.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
3
PN
OH BRE OH BRE
10
OH BRE

Labinot Tahiri: Kadria më ka premtuar një terminal për dasma

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in