Lajm historik: Si i kishte prerë Skënderbeu 500 turq për Kurban Bajram


Mund të duket e pabesueshme por është e vërtetë. Skënderbeu kishte mbajtur gjithmonë Bajramin dhe festa e preferuar e tij kishte qenë Kurban Bajrami.

Gazetari i Kukunews i specializuar për lajme historike ka zbuluar sesi heroi Gjergj Kastrioti Skënderbeu njëherë për një Kurban Bajram kishte prerë 500 turq për ti bërë Kurban për Bajram.

Ai i kishte prerë turqit me shpatën e tij 8 metra të gjatë dhe 30 kilogram e rëndë, teksa i kishte hipur kalit me të cilin kanë pasur një raport të afërt.

Mishin nga kjo therje ai e kishte dërguar për shqiptarët e varfër. Respekte.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
4
PN
OH BRE OH BRE
2
OH BRE

Lajm historik: Si i kishte prerë Skënderbeu 500 turq për Kurban Bajram

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in