Lavdrim Muhaxherit i jepet edhe një shans për tu kthyer në jetë


Këshilli Drejtues i Xhenetit i ka bërë kërkesë Këshillit Drejtues të Xhehnemit që të miratojë kërkesën drejtuar Allahut që njeriu i cili për shkak të shumë harameve nuk mund të bëjë seks me 72 hyrijet e rezervuara për ta, dhe kjo kërkesë tashmë është miratuar nga të gjithë.

ISIS publikon foton e Lavdrim Muhaxherit nga xheneti

Zyra për Media e Allahut ka bërë të ditur se Lavdrim Muhaxherit i është dhënë edhe një shans që të kthehet në jetë por me kushtin që këtu në këtë botë ai duhet që të punoj në një klub të striptizit në Las Vegas.

“Ai duhet të kryej disa detyra tepër bazike sikurse kënaqësia dhe jo urrejtja dhe ai do të pranohet përsëri në xhenet”, thuhet në komunikatën e Zyrës për Media të Xhenetit.

Flasin hyrjet e Lavdrimit: Sen spo mujm me bo, atij s’pi qohet

Pritet që para se të kthehet në jetë, Lavdrimi të rruaj mjekrren të pastrohet mu bo njeri, dhe më pas të dërgohet në Las Vegas, Ditën e parë të Bajramit.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
10
PN
OH BRE OH BRE
28
OH BRE

Lavdrim Muhaxherit i jepet edhe një shans për tu kthyer në jetë

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in