LDK- AKR kandidojnë Labinot Tahirin për kryeministër


E jashtëzakonshme. Gjithçka ka ndryshuar. Madje me të madhe. Në të njëjtën ditë pasi Avduallh Hoti u kandidua për kryeministër nga LDK-ja në mbrëmje ai është ç’kandiduar.

Pasi kanë lidhur koalicion me AKR-në, është vendosur që kandidati për kryeministër të jetë i madhi dhe i vetmi Labinot Tahiri- Labi.

“Avdullahi karshi Labit është kurgjo. Labi ta kall ktyhen”, ka thënë PAcolli.

Ndërsa Isa Mustafa ka vendosur që të heshtë karshi këtij nominimi.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
3
PN
OH BRE OH BRE
18
OH BRE

LDK- AKR kandidojnë Labinot Tahirin për kryeministër

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in