LDK-ja kandidon për kryeministër llapjanin që ja ndaloj Kadri Veselit hyrjen në zhveshtore


Duket sikur LDK-ja e ka kuptuar formën sesi ta mund Kadri Veselin.

Pas një mbledhje të gjatë gjysmê-maraonike LDK ka vendosur që personi që do ta kandidojë për kryeministër është llapjani, kryetari i klubt LLapi, Nexhat Dumnica.

Ai është edhe anëtar i këshillit të përgjithshëm të LDK-së dhe kandidat për deputet, i cili nuk e lë Veselin të depërtojë për në zhveshtoren e Llapit.

“Arsyeja është e thjesht. Ne ishim duke kërkuar dikë ne LDK qe ka koqe me nal Kadron”, tha Bajram Gecaj.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1888148481419631&id=1787804828120664

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
11
PN
OH BRE OH BRE
35
OH BRE

LDK-ja kandidon për kryeministër llapjanin që ja ndaloj Kadri Veselit hyrjen në zhveshtore

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in