Lladrovci dhe Bazaj hapin kurse falas për gjuhën angleze


Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci dhe kryetari i Asamblesë Komunale të Drenasit, Naim Bazaj, pas suksesit që kanë treguar në gjuhën shqipe tash kanë hyrë ta shkatërrojnë edhe një gjuhë tjetër, atë angleze.

Duke parë interesimin e madh të qytetarëve ata kanë vendosur që mbajnë kurse falas të gjuhës angleze.

Siç shihet edhe në fotografi, fjalët e para që i kanë mësuar për kursantët e parë janë: agrement dhe agrement.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
60
PN
OH BRE OH BRE
136
OH BRE

Lladrovci dhe Bazaj hapin kurse falas për gjuhën angleze

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in