Marrëveshja PAN-AKR:  Behgjeti e rimerr Ana Oxën


Marrëveshja mes koalicionit PAN dhe AKR-së përpos që përfshinë marrjen e shumë ministrive dhe zëvendësministrave të ndryshëm dhe do të zgjidhet president, ai do të përfitojë edhe diçka tjetër.

Kadri Veseli e ka garantuar Begjin se atij do ti kthehet edhe ish gruaja Ana Oxa.

Kjo është pika e 7 e marrëveshjes që AKR-ja e ka nënshkruar me Kadri Veselin, Ramush Haradinaj, Fatmir Limajn.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
3
PN
OH BRE OH BRE
3
OH BRE

Marrëveshja PAN-AKR:  Behgjeti e rimerr Ana Oxën

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in