Memli Krasniqi ia ftoftë Kadri Veselit, takohet me Donald Trump dhe Hillary Clinton


Ministri i Bujqësisë ia ka ftohur liderit të partisë së tij, Kadri Veseli, i cili javën që lam pas u takua me presidentin e Amerikës, Donald Trump.

Ai lërë që është takuar me Trump por ka arritur që t’i bëjë bashkë edhe Hillary Clinton, duke realizuar një fotografi me të dytë.

Kukunews ka siguruar edhe një version tjetër të fotografisë që fillimisht Memli ka dashur ta publikoj, fillimisht duke e prerë Hillary Clinton por më pas ka ndërruar mendje.

“Fillimisht donte që ta hiqte Clintonin që të mos mi jet hatri Kadrisë që ai i ka bashkë të dytë, por tani meqënse është kohë fushate nuk ka dhembshuri, të gjithë kundër të gjithëve”, ka thënë një burim i afërm me zyrën për fotografi në Ministrinë e Bujqësisë.

Versioni i fotos që Memli ka dashur ta publikoj duke mos dashur të idhnohet Kadri Veseli. (E ka pre Hillary’n)

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
2
PN
OH BRE OH BRE
4
OH BRE

Memli Krasniqi ia ftoftë Kadri Veselit, takohet me Donald Trump dhe Hillary Clinton

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in