Milaim Zeka publikon listën e tradhtarëve të Murat Jasharit: Në radhë është Kika i Big Brother


Eksperti i krijimit të listave të llojllojshme preja tyre se “Kush janë liderët që do të merren nga Gjykata Speciale” deri tek “Cilët patriotë kanë fjetur pa pizhame gjatë luftës”,  ka vazhduar me publikimin e listës së fundit, “Kush janë tradhtarët që do të vriten nga klani i Murat Jasharit”.

Në këtë listë të cilën e ka siguruar Kukuneës, shihet se pas Azem Vllasit, është ish-banori i Big Brother, Kika.

Pjesë e listës janë edhe këngëtarja Ganimete Jashanica, pastaj Mc Beka, Linda Morina e Veton Surroi.

Pas Veton Surroit është Pal Lekaj, Ismet Hebibi, Aziz Salihu, Isa Mustafa dhe një i panjohur.

 

 

 

 

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
9
PN
OH BRE OH BRE
12
OH BRE

 Milaim Zeka publikon listën e tradhtarëve të Murat Jasharit: Në radhë është Kika i Big Brother

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in