Nafaka e Bajramit: Endriti i gjen 500 euro pasi e falë Bajramin


Djali i presidentit është plot nafakë. Ai njihet si një aventurier por edhe i dhënë pas festave fetare dhe kombëtare.

Kësisoj ai sot është zgjuar i pari për të shkuar në xhami me e fal Bajramin dhe pasi ka kryer ritet ka marrë abdes e qesi sene të tushit që i bojnë në xhami ka nisur të dalë nga shtëpia e Zotit dhe në dalje ka hasur në dicka që veç Allahu ka shpjegim.

Endriti ka gjetur 500 euro në hyrje të xhamisë dhe ato i kishin rënë pikërisht te këmbët në momentet që ai ishte duke e përfunduar së thëni nje dovë.

Ai ka rrëfyer për revistën “Paqja” duke thënë se kur të jesh i drejtë Allahu të nimon.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
93
PN
OH BRE OH BRE
325
OH BRE

Nafaka e Bajramit: Endriti i gjen 500 euro pasi e falë Bajramin

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in