NATO e lëshon gabimisht edhe një bombë në Serbi


Në përvjetorin e bombardimeve të NATO-s ka ndodhur një cmenduri totale. Aleanca Veriatlantike duke dashur që ta heq nga funksioni një bombë të mbetur qysh nga vitet 1998-1999 e ka bërë një gabim trashanik.

NATO e ka lëshuar gabimisht një bombë Serbi, por fatmirësisht nuk ka të lënduar. Bomba ka rënë në një mal afër kufirit me Malin e Zi dhe dyshohet se e ka prishur vijën e demarkacionit mes këtyre dy shteteve.

“NATO i kërkon falje Serbisë për këtë gabim por ka qenë përnjemend gabim”, ka thënë sekretari i NATO-s.

Sipas tij, NATO do ti paguaj të gjitha shpenzimet e pasojave që janë shkaktuar nga kjo bombë e pamenduar të lëshohet.

“Ndërsa për shpenzimet e bombave të 99-s paguni vet”, ka thënë sekretari i NATO-s.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
7
PN
OH BRE OH BRE
16
OH BRE

NATO e lëshon gabimisht edhe një bombë në Serbi

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in