Në pritje të Listës Serbe, Begji e kritikon Labin për këngen e fundit


Teksa po e presim Listen Serbe, Nënkryetari i AKr, z. Labinot Tahiri dhe kryetari z.Behgjet Pacolli po diskutojne per hartimin e dokumentit, i cili ndihmon për zhvillimin ekonomik të Kosoves.

“Përveç debatit të sotëm këtu, për dy muajt e ardhshëm qytetarët do të kenë mundësi që sugjerimet dhe  vërejtjet për këtë dokument t’i adresojnë në formë të shkruar në zyrën për informim të Komunës”, tha Begji teksa labi shikonte. 

Lidhur me përmbajtjen e këtij dokumenti foli edhe Labi i  cili tha se Strategjia për Zhvillim Ekonomik  është një dokument i bërë me përkushtim dhe në harmoni me mundësitë buxhetore 

“Ky dokument është një bazë e mirë për zhvillimin ekonomik të Kosoves dhe determinon aktivitete dhe projekte zhvillimore me fokus të veçantë në bujqësi, infrastrukturë, arsim dhe shëndetësi cilësore”, thaLavbi

Qytetarët e pranishëm në debat adresuan kërkesa dhe disa plotësime, që duhet të përfshihen në Strategjinë për Zhvillim Ekonomik Lokal 2016-2018.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
3
PN
OH BRE OH BRE
6
OH BRE

Në pritje të Listës Serbe, Begji e kritikon Labin për këngen e fundit

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in