Nëse e nem dikë dhe e nxojnë nemt e tua, dënohesh me 10 vjet burg


Një ligj i ri sapo ka dalë fresh në Kosovë duke e vënë kështu edhe njëherë në binar shtetin tonë të së drejtës ka ardhur me një ide super të mirë që do të na rregullojë edhe jetën pasi do të jemi më të lumtur.

“Duke e ditur sesa shumë qytetarët e Kosovës nemin njoni-tjetrin dhe duke e parë sesi këto të nemne po i nxojnë shumicën prej tyre duke u shkaktuar dëme të pariparueshme fizike dhe psikologjike, kemi ardhur në përfundim se duhet të bëjmë një ligj që e rregullon këtë gjë”, thuhet në komunikatën e Departamentit për Bestyni në kuadër të Policisë së Kosocës.

Kësisoj kushdo që nxinet duke nem dikë kudo qoftë ose në kafe ose në rrjete sociale ose kudoqoftë dhe ato të nemne e nxojnë personin në fjalë atëherë dënimi kapital do të jetë me 10 vite burg.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
1
PN
OH BRE OH BRE
1
OH BRE

Nëse e nem dikë dhe e nxojnë nemt e tua, dënohesh me 10 vjet burg

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in