Nëse thu për dikon është i keq e tani bohesh me to, dënohesh me 30 vjet burg


Ligjet evropiane në Kosovë nuk kanë të ndalur. Si duket fushata parazgjedhore e ka bërë të vetën pasi ligji i ri që është propozuar nga Grupi i Badihavgjive në Qeveri flet një femomen tepër të rëndësishëm i cili po na preokupon të gjithëve.

“Shumë qytetarë të Kosovës të të gjitha profesioneve e kanë një ves që hajn mut për dikon sdi sa vjet edhe marrin qëndrime kishte ideologjike edhe tani kur po qohemi në mengjes pi shohim bashkë”, ka thënë zyrtari i lart i badihavgjisë.

Sipas tij është e nevojshme që njerëzit në këtë vend të kuptojnë një herë e mirë se kur thu për dikon është i keq e ka keq ose spo din me punu mar dhe më pas në prag të zgjedhjeve cfarëdo qofshin ato zgjidh me u bashku bashk me qat personin.

Fjal t'hallkut

Komento


VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
0
PN
OH BRE OH BRE
1
OH BRE

Nëse thu për dikon është i keq e tani bohesh me to, dënohesh me 30 vjet burg

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in