Oferta e Durrësit për kosovarët – WC nën deti


Një kosovar për pak nuk e ka gjetur vdekjen në bazentin e madh të Durrësit që shqiptarët i thojnë deti, pasi duke notuar ka hasur në një copë muti të cilën nuk e ka hetuar gjatë notit.

Ai ka përfunduar në emergjencë dhe pas daljes nga emergjenca ka dhënë një prononcim të shkurtër për Kukuneës.

“Unë hina në not edhe si në Durrës mo që duhet me ecë ka 10 minuta deri sa të mlon uji edhe osht ma i paster, edhe ja nisa me notu. Kur të notoj zakonisht i majt sytë mshel edhe taman e shyta kryt edhe e nxora e a e din që të hapet goja kur fuuup pe ni diçka që më hini në gojë”, rrëfen ai.

Më pas kishte ndodhur tmerri.

“Niher mendova që e hongra tybe naj karkalec kur deshta me qit jashtë pe shoh që ish kon një copë muti. Marrë bre marre, qysh dhihet njeri ndeti”, ka thënë ai.

Menjëherë personi në fjalë është nisur për Vlorë.

Por Durrësi ka gjetur një mënyrë sesi të kënaqë kosovaret te cilet kane qejf me e bo kakin n’deti.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
13
PN
OH BRE OH BRE
51
OH BRE

Oferta e Durrësit për kosovarët – WC nën deti

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in