Pacolli: PAN më ka premtuar se do të jem Misster Kosova 2018


Behgjet Pacolli ka vazhduar të zbulojë se çfarë ka përfituar nga marrëveshja mes koalicionin PDK-AAK-NISMA.

Pasi ka zbuluar se do të marrë 5 ministri, një zv.kryeminsitër dhe 7 zv.kryeministra dhe mbi të gjitha se do të zgjidhet president i vendit, Pacolli ka thënë se PAN i ka premtuar se ai do të zgjidhet edhe Mister Kosova 2018.

“Unë besoj se Kadria dhe Ramushi i majn fjalët. Unë kam bukuri dhe gjithçka tjetër andaj nuk është problem që të zgjidhem Misster Kosova 2018”, ka thënë Pacolli në Klan Maqedonia.

Sipas tij askush në Parlamentin e Kosovës nuk e meriton që të zgjidhet Misster Kosova para tij.

Marrëveshja PAN-AKR:  Behgjeti e rimerr Ana Oxën

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
3
PN
OH BRE OH BRE
3
OH BRE

Pacolli: PAN më ka premtuar se do të jem Misster Kosova 2018

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in