Pal Lekaj: Kemi reflektuar dhe Çakorri nuk na vynë sen pa Ramushin


Shefi i grupit parlamentar të AAK-së Pal Lekaj, ka thënë se grupi i deputetëve ekspertë në lëmine e gjeografisë dhe matjeve, las reflektimit të gjatë sapo kanë ardhur në përfundim se në fakt Çakorri nuk është i Kosoves.

“Mbi të gjitha nuk ja vlen Çakorri pa Ramushin”, ka thënë Lekaj.

Sipas tij, Alenaca do ta jap Çakorrin, por jo edhe Majen e Plepit.

“Maja e Plepit êshtë zemra e Kosovës. Ramushi i ka dajt te Plepavit”, ka thënë Lekaj.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
1
PN
OH BRE OH BRE
13
OH BRE

Pal Lekaj: Kemi reflektuar dhe Çakorri nuk na vynë sen pa Ramushin

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in