Pas Albinit, Dugi e kalon 100% testin “Përsiatje filozofike” në Vetëvendosje


Është kryer edhe procedura e fundit e anëtarësimit të Dugagjin Goranit në Lëvizjen Vetëvendosje.

Dugi ka arritur që ta zë liderin Albin Kurtin, në testin e arritshmërisë në Vetëvendosje sa i përket anëtarësimit në këtë parti si anëtar i lartë dhe figurë unanimisht e respektuar, pasi ka kaluar 100 për qind testin e mendimeve filozofike.

“Testi ‘Përsiatje filozofike’ është një prej testeve më të vështira të cilin asnjë anëtarë i zakonshëm përpos Albin Kurtit nuk e ka përfunduar me sukses 100 për qind. Andaj me automatizëm Dugi është zëvëndësuesi i vetëm I ideologjisë së Albin Kurtit”, ka thënë Dardan Molliqaj, drejtor i Arritjeve dhe Përsiatjeve në VV.

Tash, Dugi nuk do të ketë nevojë që t’i nënshtrohet procedurës nga poshtë-lart por do të vendoset në pozicionin nga lart-posht duke marrë titullin “anëtar i zakonshëm”.

“Testi në fakt nuk kishte ndonjë thellësi në teoritë më të reja të mendimit filozofik në politikën e ndërkualifikuar të së majtës, andaj ishte një satisfaksion të testoja njohurinë time të vyshkur mbi këto teori”, ka thënë Dugi pas shpalljes së rezultateve.

 

 

 

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
1
PN
OH BRE OH BRE
2
OH BRE

Pas Albinit, Dugi e kalon 100% testin “Përsiatje filozofike” në Vetëvendosje

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in