Pas Kadrisë, Ramushi shkon me bo përhajr Bajramin te Isa – takon Albin Kurtin


Pasi u dëshpërua shumë se dosti i tij dhe miku i shtrenjtë Kadri Veseli nuk ishte në shtëpi për Bajram pasi kishte ikur te miku tjetër jo dhe aq i shtrenjtë, Behxhet Pacolli, Ramush Haradinaj ka marrë rrugë për në Prapashticë atje ku sapo e ka hanger sillen Isa Mustafa, kryetar i LDK-së.

Haradinaj fillimisht ka thirrë te dyert e oborrit “O Isë O Isë” dhe më pas ka dalë djali i Isës, Arbeni që e ka mirëpritur.

Por Haradinaj është dashur të presë paksa për shkak se mbrena për Bajram ka qenë dikush tjetër.

Albin Kurti është treguar më i zhdërvjelltë sesa Ramushi i cili ka ardhur me vonesë të Isa.

Pasi Albini e ka kry në sallon ka hi Ramushi me shokë, por aty ka munguar bakllava, sepse Isa ka thonë se ju ka djegë edhe për kërkon këtë Bajram ska sen, pos naj sok.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
6
PN
OH BRE OH BRE
20
OH BRE

Pas Kadrisë, Ramushi shkon me bo përhajr Bajramin te Isa – takon Albin Kurtin

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in