Pas Kissingerit, Hoxhaj do lexojë Murat Jasharin dhe Albatros Rexhaj


Kryeiplomati kosovar Enver Hoxhaj i cili njihet në publikun e gjërë si një lexues i aposionuar, sapo ka lajmëruar se është duke e lexuar librin e diplomatit amerikan Kissinger, por Kukunews ka marrë vesh se ai do të filloj të lexoj dy librat best seller.

Bëhet fjalë pr librin “Lufta e Pambaruar” Ballë për Ballë me Komplotistët nga i madhi Murat Jashari.

Sipas burimeve tona arsyeja e leximit të këtij libri nga Hoxhaj lidhet me fakin se ai tashmë është pjekur mjaftueshëm që të lexojë literaturë kaq të thellë.

Ndërsa libri tjetër do të jetë “Zonja Z” nga Albatros Rexhaj i cili pritet tia ndryshojë gjitha pikëpamjet për diplomacinë revolucionare.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
2
PN
OH BRE OH BRE
10
OH BRE

Pas Kissingerit, Hoxhaj do lexojë Murat Jasharin dhe Albatros Rexhaj

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in