Pas prishjes së autobusit, Lista Serbe niset me tren


Kanë kaluar të gjitha problemet e dalura, pasi Listës Serbe iu prish autobusi. Ata tashmë kanë gjetur rrugën dhe janë nisur me trenin I cili nuk arriti kurrë nuk në Kosovë.

Këtë lajm e ka bërë të ditur vet Aleksandar Vuciq I cili tha se me bekimin e Hashim Thacit treni është lejuar t ëhy në Kosovë.

Urime Suksese.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
0
PN
OH BRE OH BRE
0
OH BRE

Pas prishjes së autobusit, Lista Serbe niset me tren

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in