PDK ja fut Ramushit, nominon Princin e Leonores për kryeministër


Gjëra të tmerrshme po ndodhin në skenën politike. Pasi vendit iu zgjua shpresa për një të ardhme më të mirë duke u arritur koalicioni mes PDK-së dhe AAK-NISMA e kësisoj duke e nominuar Ramush Haradinajn, gjeninë e fizikës dhe matematikës për kryeministë ka ndodhur ajo që askush nuk e pret nga PDK: me ja fut dikujt.

Por ka ndodhur. Pasi ja futi 30 centimetra LDK-së tash ja ka fut nja 1 metër Ramushit.

E kanë hequr nominimin e tij për kryeministër duke e nominuar personin më engimatik në historinë e e njerëzimit kosovar, Princin e Leonores dhe Leze Qenës, Princin e Devollit.

“Krejt kjo ka ardhur pasi Kosova ka nevojë për një person që bënë mrekullia por nuk del në publik me u fry se e ka bërë një gjë të madhe. Ai do të kalojë demarkacionin, ai do ta sjellë Zajdenicën, ai do të bëjë gjithçka që ne vetëm në ëndrra e kemi menduar”, ka thënë kryetari i PDK-së, ish-NËNTOKA, Kadri Veseli.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
7
PN
OH BRE OH BRE
24
OH BRE

PDK ja fut Ramushit, nominon Princin e Leonores për kryeministër

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in