Plas sherri në një familje: E kuptojnë që shacat po ju bijnë tesha “outlet” nga “Aldi”


Aldi executives shake hands as shoppers wait in line to enter the new Aldi market in Fountain Valley on Thursday. ///ADDITIONAL INFO: Biz.ALDI_OpeningDay.0421 - 4/21/16 - PHOTO BY JOSHUA SUDOCK, STAFF PHOTOGRAPHER - Grand opening of Aldi, a new discount grocery store, in Fountain Valley. Picture made Aldi in Fountain Valley, California on Thursday, April 21, 2016.

Një ngjarje krejtësisht e tmerrshme ka ndodhur në një familje diku në Kosovë. Familja që jeton këtu e ka mirëpritur shumë mirë ardhjen e shacave dhe menjëherë e kanë bërë hapjen e kuferit për me pa se çka kanë pru.

Por të rinjët, gjenerata që e përdor internetin në Kosovë, në këtë familje kanë quar kry duke mos u ndarë të kënaqur nga teshat që janë kanë pru.

Krejt ky zbulim ka ndodhur pasi e kanë parë kesen nga ku i kanë nxjerrë teshat. Ajo ka qenë një kese në të cilën ka shkruar “Aldi” që është një “second hand”.

“Aiii oj nanë e kom pa në Internet që qeky Aldi krejt teshat i ka të dores së dytë, edhe mos le tna lshojnë fore kishe origjinal prej Gjermanisë”, ka thënë një adoleshent në familje.

Ndërsa nëna është shprehur e hidhëruar me këtë akt.

“Qysh qika jem ti a thoshe origjinal e tash po del që na keni pru tesha të përdorta”, ka thënë nëna.

Ngjarje në zhvillim.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
36
PN
OH BRE OH BRE
96
OH BRE

Plas sherri në një familje: E kuptojnë që shacat po ju bijnë tesha “outlet” nga “Aldi”

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in