Presidenti shtyn zgjedhjet derisa të shërohet Arbana Xharra


Presidenti i vendit, Hashim Thaci, ka marrë një vendim dekret përmes së cilit ka bërë të ditur se si pasojë e rrahjes brutale të Arbana Xharres zgjedhjet nuk do të mbahen me 11 qershor si ishtë parashikuar.

“Mungesa e Arbanës krijon një vakum që të gjithë mund ta shfrytëzojnë për ti bërë dëmë Kosovës”, ka thënë Thaci.

“Pa Arbanën nuk mund të kemi siguri për një proces të drejtë e fer të votimit dhe numërimit të votimeve”, ka shtuar ai.

Sipas të dhënave të mjekëve në QKUK gjendja e Arbanës nuk është aspak e lehtë dhe nuk ka shanse të shërohet komplet deri në muajin gusht, kur edhe do të vijnë diaspora kosovare.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
11
PN
OH BRE OH BRE
17
OH BRE

Presidenti shtyn zgjedhjet derisa të shërohet Arbana Xharra

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in