Qytetarët nuk po ikin – është hapur Viva Fresh te Stacioni i Autobusit


Lajmet e publikuara së fundmi këto net nëpër portalet të cilat po dëshirojnë ta zbrazin Kosovën, po del se janë tepër të pavërteta.

Këto ditë është rikthyer tema e ikjeve masive të qytetarëve nga Kosova. Nëse vizitoni stacionin e autobusëve në kryeqytet të krijohet përshtypja se ikja po ndodhë në të vërtetë. Mirëpo, në fakt deri tani nuk ka ikje të mëdha të qytetarëve.

Nuk është e vërtetë që ata po ikin, por te Stacioni i Autobusëve është hapur pika më e re e Viva Fresh dhe qytetarët kanë qenë të gëzuar për këtë fakt dhe kanë shkuar të bëjnë shopping.

 

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
6
PN
OH BRE OH BRE
17
OH BRE

Qytetarët nuk po ikin – është hapur Viva Fresh te Stacioni i Autobusit

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in