Ramos dëshpërohet: Shkon në 21-in e Maqedonisë ta takoj Labin, e kupton se ka ikur


Ylli madrilen Sergio Ramos nuk ka mundur të kthehet në Spanjë pa e shuar kureshtjen që ta takoj një nga yjet e televizionit botëror, Labinot Gashi-Labi.

Ai menjëherë pasi e ka parë logon e 21-shit në Shkup ka hyrë menjëherë dhe ka kërkuar që për pak minuta ta shoh idollin e tij.

Por zhgënjehet kur një recepsioniste i thotë atij se Labi nuk është më në 21-sh.

“Ramos zemra jem Labi moti na ka lanë tash u dalë në KTV”, ka thënë recepsionistja.

Ramos ka plasur vajit. E dimë Ramos. We feel you.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
2
PN
OH BRE OH BRE
2
OH BRE

Ramos dëshpërohet: Shkon në 21-in e Maqedonisë ta takoj Labin, e kupton se ka ikur

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in