Republika e Albin Kurtit cakton Boiken Abazin ambasador në Republikën e Kosovës


Pasi Republika e Kosovës caktoi Ajnishahe Halimin në Republikën e Albin Kurtit, ka ardhur edhe vendimi i Republikës së Albin Kurtit.

Republika e Albin Kurtit ka vendosur që ambasador i kësaj republike në Republikën e Kosovës të caktohet Boiken Abazi, si një njohës i vërtetë e Republikës së Kosovës.

“Ai është një njohës i thellë i Republikës së Kosovës andaj do të na njoftojë neve Republikës së Albin Kurtit për më të rejat që ndodhin atje duke u përfshirë në aktivitete politike dhe kulturore”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Jashtme të Republikës së Albin Kurtit.

Njohja më e re e pavarësiësë së Kosovës

Edhe një shtet e njeh Kosovën Republika e Albin Kurtit, një shtet i vogël me disa qindra mijëra banorë ka njohur Republikën e Kosovo (region) një shtet gjithashtu i vogël me 2 milionë banorë.

Опубліковано Kukunews 31 травня 2017 р.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
2
PN
OH BRE OH BRE
2
OH BRE

Republika e Albin Kurtit cakton Boiken Abazin ambasador në Republikën e Kosovës

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in