Rexhep Hoti promovon specat e Krushës në Bienale të Venecias


Zëvendësministri i Kulturës, Rexhep Hoti ka shfrytëzuar Bienalen e Venecias, për të promovuar karshi artit edhe produktet kosovare.

Meqenëse është nga Krusha e Vogël, Rexhep Hoti, ka marrë me vete tre thash me speca të Krushës dhe katër teglla me speca turshi të cilat ia ka dhënë artistit Sislej Xhafa për ti promovuar në Paviojin e Kosovës në Bienale.

“Kultura dhe arti kanë të përbashkëta me specat e Krushës sidomos ata turshi sepse edhe me i shti specat turshi është njëfar arti”, ka thënë Hoti.

Sipas tij, është e rëndësishme që artistët botëror të dijnë për rëndësinë e specave.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
3
PN
OH BRE OH BRE
3
OH BRE

Rexhep Hoti promovon specat e Krushës në Bienale të Venecias

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in