Rihanna pranon që frajeri i saj arab mi pas 7 gra


Këngëtarja e njohur amerikane por e zesht meleze që rrjedh prej Kubes a ku me dit qanej nëpër botë dika, nejse se është e tepër e mirë, tash është bërë motër myslimane ka thënë për Kukuneës se ajo ka pranuar që frajeri i saj mi pas 7 gra.

“Kjo është një traditë dhe unë e respektoj. Tash ka me ngjit edhe shaminë dhe shpresoj që shumë shpejt do të dalë me një deklaratë sepse tek e fundit për qet punën që ma teshet ja Rihanna sbon me kalu me ksi djem mysliman pse qa kane ata”, ka thënë Rihanna.

Sipas saj, është krejt e kuptueshme që feja e vërtetë është islami sidomos kur e ki dikon që ka shumë pare edhe bon seks të mirë.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
10
PN
OH BRE OH BRE
25
OH BRE

Rihanna pranon që frajeri i saj arab mi pas 7 gra

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in