Ronaldo pyet pse pjesa shqiptare në Shkup ka bërllok e anej ka maqedont jo


Pasi ngriti kupën e fitores, ylli madrilen ka bërë disa shëtitje nëpër Shkup. Ai ka vendosur që të bëjë një shëtitje duke dalë gjithandej Shkupit madhështor.

Por ai si të gjithë të tjerët që kanë vizituar Shkupin edhe Ronaldo ka pasur disa pyetje në lidhje me pjesën shqiptare dhe maqedone të Shkupit.

“Mua më pëlqej edhe pjesa moderne në Shkup por edhe ajo shqiptare. Bile fola me disa shqiptar dhe mendoj se jeni popull shumë i mirë”, ka thënë ai.

“Por më duhet të pyes, pse ka pjesa e shqiptarve ka bërllog e ka pjesa e maqedonve është pastër?”, ka thënë Ronaldo.

Gazetarët i janë përgjigjur se ka maqedont Qeveria e pastron 4 herë në ditë bërllogun ndërsa tek shqiptarët vetëm një herë.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
1
PN
OH BRE OH BRE
2
OH BRE

Ronaldo pyet pse pjesa shqiptare në Shkup ka bërllok e anej ka maqedont jo

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in