Rusët kishin në plan ta helmonin Labin në “Darkën e Gurbetqarit”


Gjashtë rusët dhe pesë serbët e arrestuar dje nga Policia e Kosovës kishin një plan të madh për të shkaktuar një dëm të jashtëzakonshëm.

Ata siç merr vesh Kukunews kishin për qëllim që të sulmonin darkën e organizuar nga këngëtari dhe mendja e ndritur e vendit, Labinot Tahiri.

Rusët kanë pasur të shkojnë në “Darkën e Gurbetqarit” që do të mbahet sot në Ferizaj ku e ka organizuar Labinot Tahiri.

RTK-ja ka raportuar më herët se “Darka e Gurbetqarit” është një pengesë e madhe për Vladimir Putinin i cili dëshiron që ta përçajë diasporën. Gjithashtu sipas RTK-së, agjentët rus kanë pasur për qëllim që ta helmojnë Labin.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
1
PN
OH BRE OH BRE
1
OH BRE

Rusët kishin në plan ta helmonin Labin në “Darkën e Gurbetqarit”

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in