Sabri Hamiti nis të këndoj tallava pasi Labi doli para tij në lista


Akademik Sabri Hamiti ka marrë një vendim befasues por si duket të nevojshëm për të vazhduar qëndrimin në politikë.

Duke parë sesi po shkojnë gjërat dhe rrjedhojat e politikës akademiku ka marrë vendim që të nisë karrierën si këngëtar i muzikës tallava që në zgjedhjet e ardhshme të sigurojë një pozitë më të lartë në listat zgjedhore.

“Duke e parë se me muzikë tallava mund të dalësh në listë përpara nëse këndon tallava sesa që shkruan dhe bëhesh akademik e kam parë të arsyeshme që t’i hyjë kësaj gare”, ka thënë akademiku.

Ai tha se këngën  e parë do ta sjellë duet me Muharrem Ahmetin dhe më pas do ta sjellë edhe një këngë me Linda Morinën.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
6
PN
OH BRE OH BRE
23
OH BRE

Sabri Hamiti nis të këndoj tallava pasi Labi doli para tij në lista

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in