Sami Lushtaku bënë seks pas 3 vitesh mungese në burg


 

Sami Lushtaku është liruar nga burgu. Dhe siç e dimë të gjithë në burg nuk ka seks, përpos nëse të bjen sapuni.

Por ne në Kukunews besojmë se Samisë kurrë si ka ra sapuni edhe nëse i ka ra kurrkush ska guxu sepse a i shtihet komandantit.

Kësisoj, lirimi i Sami Lushtakut nënkupton edhe faktin se ai ka bërë seks. Kësisoj gazetarët tanë janë interesuar për të parë se si ia ka dalë komandanti në këtë sfidë.

Dhe të dhënat janë shqetësuese. Ai nuk e ka kry shpejt, siç do të pritej normalisht prej një burri që ska bo seks qe 3 vjet.

Sipas burimeve tona, Lushtakut turra e parë i ka zgjatë ma shumë se 15 minuta.

Kjo lë të nënkuptohet se ai ka bërë seks me dikë në ndërkohë, apo thjesht Samia është CAR apo hunlesh edhe n’krevet.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
75
PN
OH BRE OH BRE
173
OH BRE

Sami Lushtaku bënë seks pas 3 vitesh mungese në burg

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in