Shaci që vjen ka Serbia e quan tuc shacin që vjen ka Shqipnia


Një sherr ka plasur në një familje diku në Drenicë. Dy shaca të ndryshëm janë takuar tek djali i halles dhe aty ka nisur muhabeti i zakonshëm mes shacave: se kush ka cili kufi ka hi në Kosovë.

Fillimisht fjalën e ka marrë shaci që i ka ra ka Shqipëria përmes pikës kufitare në Morinë.

“Ja unë jam patriot, hala smuj me i besu edhe nuk ndihna i sigurt mi ra ka Serbia e vi ka Shqipëria. Pak ma larg ama ska lidhje me rendësi nuk shohim asnjë shka edhe pak po nalem në Shëngjin”, ka thënë shaci i parë.

E mënjehrë ka reaguar shaci që ka ardhë nga Serbia.

“Ja valla unë nuk jam tuc, unë kam ardhë nga Serbia, i kom hi me kerr me muzikë shqip midis Beogradit. Kallaj me ardhë ka Shqipnia ata janë tuca”, ka thënë shaci që ka ardhë nga Serbia.

Por ka reaguar edhe shaci që vjen nga Shipnia duke e akuzuar atë nga Serbia se nuk është patriot.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
13
PN
OH BRE OH BRE
23
OH BRE

Shaci që vjen ka Serbia e quan tuc shacin që vjen ka Shqipnia

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in