Shoku i klasës demanton Kadrinë: Mi ki 25 euro borxh që mi ke marrë për shëtitje


Deklarata e sotme e Kadri Veselit se nuk i ka borxh askujt ka nxitur që të flas një nga shokët e tij të shkollës së mesme.

Ai i cili në kohë fushate qante teksa kujtonte kur Kadria u ulë mes nanës dhe motrës së tij, tash ka dalë dhe po e thotë të vërtetën.

Ai ka thënë se nuk mund ti mbante lotët kur ka dëgjuar Kadri Veselin teksa ka thënë se nuk i ka borxh askujt.

Po pikon loti, pikooooooon

A ju ka ndodhur juve që ta shihni shokun ose shoqen teksa ulet si fëmijë mes nënës dhe motrës së tij dhe s'keni mundur ta mbani lotin? Tag personin që ia keni parë njërzillëkun.

Posted by Kukunews on Thursday, March 30, 2017

“Unë e du Kadrinë ama nuk është e vërtetë që ai nuk i ka borxh askujt. Mu mi ka fiks 25 euro që mi ka pas marrë kur jena shku në shëtitje me shkollë. Thojke ti kthej si tem vjen vllau prej Gjermanise e kurr si ka kthy”, ka thënë shoku i Kadrisë.

Sipas tij, Kadria duhet me ja kthy qato pare tash që ka bo boll.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
6
PN
OH BRE OH BRE
10
OH BRE

Shoku i klasës demanton Kadrinë: Mi ki 25 euro borxh që mi ke marrë për shëtitje

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in