Skënderbeu: Kur e kam falë unë Bajramin, shqiptarët hala besojshin në ringjalljen e Krishtit


Gjergj Kastrioti  – Skënderbeu ka bërë një deklaratë mbi veprimin e Komunitetit Mysliman të Shqipërisë të cilët ia mbuluan fytyrën atij dhe kalit, duke ia pamundësuar këtyre të dyve që të shohin mijëra shqiptarë teksa falin të lirë namazin në sheshin e tyre.

Ai ka reaguar ashpër ndaj Komunitetit Mysliman të Shqipërisë duke iu thënë se ata janë tepër të vonë në faljen e Namazit.

“Mua në moshën 9 vjecare më ka pas marrë turki edhe mi ka pas mësu krejt ajetet në Kuran. Kur e kam falë unë Bajramit, shqiptarët hala besofshin në ringjalljen e Krishtit. Plus as bakllava se keni ditë çka është e tash qohni kishe po bohna ma katolik se Papa”, ka thënë Skënderbeu.

Më tutje ai ka thënë se çdo person që dyshon se Skënderbeu nuk ka qenë mysliman atëherë le të shkojë në Stamboll edhe le ti kërkon nëpër regjistra të Medreses në Turqi edhe e gjen që Skënderbeu krejt 5she i ka pas në Medrese.

Fjal t'hallkut

Komento


VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
1
PN
OH BRE OH BRE
5
OH BRE

Skënderbeu: Kur e kam falë unë Bajramin, shqiptarët hala besojshin në ringjalljen e Krishtit

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in