Studim: Po zhduket gjenerata që mendojnë se Rusia dhe Amerika hahen për Kosovën


Studimi i Institutit Suedez për Gjenerata, ka dalë me një studim interesant, ku preket Kosova.

Aty thuhet se në Kosovë, gjenerata e cila beson se Amerika dhe Rusia hahen për Kosovën, është në zhdukje e sipër.

“Edhe pse pas zgjedhjeve të 11 qershorit disa zëra nga kjo gjeneratë u zgjuan, megjithatë ata zëra ishin të pakët. E rëndësishme është që në Kosovë po zhduket gjenerata që mendon se Rusia dhe Amerika hahen mes vete për Kosovën”, thuhet në këtë raport.

Fjala e këtij raporti nvesh Tzotit more Allah.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
0
PN
OH BRE OH BRE
7
OH BRE

 Studim: Po zhduket gjenerata që mendojnë se Rusia dhe Amerika hahen për Kosovën

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in