Sulmohet brutalisht Ferki Shala, ia heqin mjekrën me pincetë


Kryetari i Partisë FJALA Dr.Gëzim Kelmendi ka bërë publike një lajm për kandidatin e dytë i cili do jetë në listën për deputet nga Partia FJALA e ai është artisti Ferki Shala.

Ferki Shala i cili para katër ditëve do të kandidoj për deputet nga Partia FJALA është sulmuar në mënyrë krejtësisht brutale sot gjatë ditës në Prizren.

Ferki Shala i cili është artist që me vlerat dhe ndershmërinë e tij do të i përfaqësoj denjësisht interesat e qytetarëve të Kosovës është sulmuar duke iu rruar mjekra.

Dyshohet se sulmi ka ndodhur gjatë ditës së dielë kur ai ka qenë duke dalë nga xhamia dhe gjatë rrugës drejt zyreve të partisë së re, ai është ndalur ndaj 20 persona të cilët të pajisur me pinceta për heqjen e vetullave kanë filluar t’ia heqin leshin kime për kime.

Ende nuk dihen se kush janë autorët e këtij sulmi por ajo që dihet është se fajin e kanë njerëzit që kanë komentuar kundër aderimit të tij në partinë Fjala.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
114
PN
OH BRE OH BRE
322
OH BRE

Sulmohet brutalisht Ferki Shala, ia heqin mjekrën me pincetë

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in