Sulmohet Halil Matoshi, i kërkohen 100 mijë euro haraç


Tri ditë pasi aderoj nga fusha e gazetarisë në atë të politikës, Halil Matoshi, është përballur me sulme të ndryshme kërcënime të cilat duket se kanë krijuar klimën e favorshme që ai të sulmohet, njejtë sikur Arbana Xharra.

Por përderisa Xharra ka hangar dajak brutal. Halil Matoshin e kanë kidnapuar.

Sot gjatë ditës teksa kishte shkuar në vizitë në Gllogjan aty ku ai shkon për të marrë energji të reja, Matoshi është kidnapuar nga disa persona të cilët ishin me një xhip të zi me xhama të zi.

Nuk dihet se ku është dërguar Matoshi, por besohet se është dërguar diku në një vend të fsheht ku fillimisht i është kërkuar të paguaj 100 mijë euro haraç. Por fakti që Matoshi si një Rugovist nuk i ka paguar këto para, ai ka hanger dajak të madh.

Por ajo që dihet deri më tash sic raporton Departamenti për Kidnapime dhe Haraç në AAK, është se personat që e kanë sulmuar atë janë parë të kenë dalë nga një lokal me lojëra fati, apo siç njihet më mirë në popullin Haradindashës, aparateve APEX.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
22
PN
OH BRE OH BRE
59
OH BRE

Sulmohet Halil Matoshi, i kërkohen 100 mijë euro haraç

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in