Thaçi jep intervistë  për trenin edhe në “Diçka po Zihet”


Presidenti i Kosovës, në vazhdën e intervistave të shumta që po jep për mediat vendore dhe ndërkombëtare, ka vazhduar serinë e tij me prezencë dhe fjalë të mëdha edhe në emisione hulumtuese, sikurse “Diçka po Zihet”.

Presidenti është treguar goxha i aftë kundrejt pyetjeve të thella dhe hulumtuese nga autorja e emisionit Xheraldina Vula- Xheri.

Xheri e ka pyetur Thaçin nëse para se të urdhëronte ndërhyrjen e ROSU në veri ka hanger diçka amel apo gjelpt.

dickapozihet

“Kur të kam diçka të rëndësishme zakonisht i përzi amel dhe gjelpt”, ka thënë Thaçi.

Xheri në fund të intervistës ia ka dhuruar edhe një sahan me mbishkrimin “Diçka po Zihet”.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
2
PN
OH BRE OH BRE
5
OH BRE

Thaçi jep intervistë  për trenin edhe në “Diçka po Zihet”

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in