Thaçi ndërpret vizitën në Amerikë pas aksidentit të Era Istrefit


Aksidenti që i ka ndodhur Era Istrefit në Brezovicë duke e thyer këmbën ka alarmuar të gjithë institucionet në Kosovë, përpos popullit normalisht që gjithandej është parë i shqetësuar.

Me të dëgjuar këtë lajm, presidenti i vendit, Hashim Thaçi i cili gjendet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës në një vizitë zyrtare, ka ndërprerë vizitën dhe është kthyer menjëherë në Kosovë.

“Me të arritur në Kosovë, shkëlqesia e tij, Hashim Thaçi do të bëjë një vizitë të shkurtër tek Era në spital dhe më pas do të mbledhë ekipin e tij për të prezantuar idenë që shteti të ndajë një shumë për shërimin e saj”, thuhet në komunikatën e Zyrës së Presidentit.

Kukunews mëson se presidenti do të kthehet prapë në Amerikë bashkë me Era Istrefin në një aeroplan.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
1
PN
OH BRE OH BRE
5
OH BRE

Thaçi ndërpret vizitën në Amerikë pas aksidentit të Era Istrefit

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in