Tri mënyra si ta kuptoni se jeni duke luajtur Balena Blue


Nëse mendoni se jeni kokë e ndritur dhe rrezikoheni nga loja ruse Balena Blu

Sulmi kibernetik rus tashmë ka ndodhur. Loja vdekjeprurëse Balena Blue është vendosur në secilin kompjuter të kokave të ndritura të vendit, duke përfshirë reformatorë dhe veprimtar të cështjes kombëtare.

Kukuneës si zbulues i këtij komploti ju sjellë tri mënyra sesi ta kuptoni që Rusia është duke ua lujtur lojën vdekjeprurëse.

  1. Mendoni kfillt, por sdoni me pranu, mendoni që dicka e keqe osht ka ndodhë
  2. Krejt po thojnë që duhet kajher me ndrru, ju tutni edhe i hini rutinës
  3. Hiq spajtoheni, ama skeni qare pa thon qashtu

Nëse keni këto simptoma atëherë menjëherë filloni ti besoni vetës dhe vetëm vetës. Qa po jut thot zemra?

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
12
PN
OH BRE OH BRE
31
OH BRE

Tri mënyra si ta kuptoni se jeni duke luajtur Balena Blue

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in