Trump: Kam dëgjuar për shqiptarët do të blej tokë në Çakorr


Presidenti amerikan në serinë e fundit të intervistës që ka dhënë për “WhereWhere News” ka treguar se ka shumë kohë që ka dëgjuar për shqiptarët.

Trump ka thënë se ka ďëgjuar për shqiptarët qysh nga koha e bashkëpunimit të indianënëve të parë amerikan me ilirët e deri tek bashkëpunimi i fundit që kanë pasur me butikun Hillary në Prishtinë.

Ai tha se ka dëgjuar gjithashtu edhë per qebapat e Prizrenit dhe akulloret e Elides në Prishtinë.

Por më së shumti ka dëgjuar për tokën e plleshme që ka Kosova.

“Dua të blejë tokë në Çakorr. Ose me mbjell speca se Melania i ka marak ose me ndërtu ndonjë hotel Trump atje”, ka thënë Trump.

Ai ka thënë madje se e njeh edhe Çun Lajçin.

Ne ia kujtojmë z.Trump se tashmë Çakorri nuk është i Kosovës por i Malit të Zi dhe se Çun Lajçi nuk a ka inati aq shumë Hashim Thaçit.

 

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
7
PN
OH BRE OH BRE
8
OH BRE

Trump: Kam dëgjuar për shqiptarët do të blej tokë në Çakorr

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in