Trump: Melania kur e pa Kadrinë, tha: Kush është ky bukurosh si slloven


Nê serinë e katërt të intervistës së Donald Trumpit pêr revistën “WhereWhere News” ka shpalosur edhe të tjera detaje, aq sa i kanë rënë ndërmend nga takimi me Kadri Veselin.

Ka shpejguar se teksa ia ka treguar bashkëshortes së tij, Melanisë, fotografinë me Kadri Veselin ajo është stepur nga bukuria e kryeparlamentarit.

“Melania sapo e pa fotografinë me Kadri Veselin reagoj me disa klithma dhe më pas më tha: Kush është ky bukurosh si me kon slloven. Në fakt si fanatik që jam u bëra xheloz por më vonë thash vetmeveti hajt se edhe une ja nguci Kadrisë grunë nëse vjen puna”, ka thënë Trump.

Ai gjithashtu ka thënë se kur i ka treguar Melanies se Kadria është shqiptar, ajo i ka treguar gjërë e gjatë për ta.

Për këtë ju njoftojmë në serinë e pestë të storieve nga intervista e Trump për takimin me Veselin.

 

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
29
PN
OH BRE OH BRE
56
OH BRE

Trump: Melania kur e pa Kadrinë, tha: Kush është ky bukurosh si slloven

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in