Uji bohet sarih në bazent, askush se pranon që u pshurr


Një ngjarje e trishtuar ka ndodhur sot në një bazent në Kosovë. Në orën 3 pasdite i tërë uji u bë i sarit dhe kjo ka shkaktuar tepër paknaqësi tek pronari i bazentit.

Ai ka ndalur të gjithë aktivitetin duke i pyetur të gjithë klientët se kush u pshurr qekaq shumë.

Asnjë nga klientët nuk e ka pranuar fajin duke bërë be në kryt e familjarëve të tyne që nuk janë pshurr.

Por ky mohim e ka qartë pronarin e bazentit.

“Nana jem nuk osht ardh ktu mu pshurr, dikush prej juve ka bo shumë shurrë edhe duhet me jap përgjegjësi”, ka thënë pronari.

Megjithatë askush se ka pranuar këtë faj.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
6
PN
OH BRE OH BRE
7
OH BRE

Uji bohet sarih në bazent, askush se pranon që u pshurr

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in