UNESCO fut në mbrojtje gazetarët kosovar – specie në zhdukje


Organizata e Kombeve të Bashkuara për Arsim Kulturë dhe Çështje Jo-Rezidente UNESCO ka vendosur sot në një mbledhje emergjente ka vendosur që të fus nën mbrojtje gazetarët kosovar të cilët po merren nga politika.

“Duke e parë një zhdukje të madhe të gazetarëve të Kosovë, ne kemi vendosur që të marrim nën mbrojtje këtë komunitet pasi është edhe specie në zhdukje”, thuhet në komunikatën e UNESCO-s.

Shumë shpejt, një ekip i madh i UNESCO-s do të vizitojë Kosovën dhe do të takohet me gazetarët e mbetur.

Gjithashtu UNESCO ka ndarë një buxhet prej 3 milionë eurove për të mbrojtur specien në zhdukje në Kosovë.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
0
PN
OH BRE OH BRE
7
OH BRE

UNESCO fut në mbrojtje gazetarët kosovar – specie në zhdukje

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in