Veseli: Kosovën do ta bëjmë Zvicër ku shqiptarët punojnë në Baushtella


Kadri Veseli ka sqaruar deklaratën e tij në lidhje me atë që e tha sot se Kosovën do ta bëjë Zvicrën e Ballkanit.

Sipas Veselit, deklarata e tij është keqkuptuar pasi ai ka thënë se Kosovën do ta bëjë si Zvicrën.

“Deklarata ime është keqkuptuar pasi unë kam thënë se Kosovën do ta bëjë si Zvicrën por kam thënë se do ta bëjë sikur Zvicrën për shqiptar ku të gjithë punojnë në baushtella dhe i marrin ka 4-5 mijë euro mujin”, ka thënë Veseli, duke u treguar shumë modest.

Fjal t'hallkut

Komento


VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
4
PN
OH BRE OH BRE
5
OH BRE

Veseli: Kosovën do ta bëjmë Zvicër ku shqiptarët punojnë në Baushtella

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in