Veton Surroi kritikon fansin e tij Adriatik Kelmendi: T’ka ra niveli


Adriatik Kelmendit i kanë shkuar poshtë pantallonat e gjelbra dhe çorapet me ngjyre që i ka përdorur në emisionin e fundit në Rubikon ku ka të ftuar disa analistë, Allahu na rujt sa t’meqem.

Shikoni foton për të kuptuar se kush janë mysafirët.

Tikun e ka kritikuar ashpër Surroi duke thënë se mysafirët e përzgjedhur për emisionin e fundit janë nën nivelin zero.

“Jam në Qerret dhe këtu sapo ra flladi, dhe isha duke u marrë më shkrimet e mija heretike kur në TV më doli Rubikoni, fmija jem, Adriatiku kish pas ftu do analista t’i thënçim”, ka thënë Surroi për Kukunews.

Ai madje ka pasur një kritikë të ashpër.

“Unë marr pjesë vetëm në Rubikon për të dhënë mendimet e mija heretike dhe në një studio ku shkelë edhe Bajrush Morina këmba e Veton Surroit nuk shkelë”, ka thënë Surroi për Kukunews.

Për analistët Dimal Basha dhe Yll Rugova ka thënë se ata janë thjeshtë “qunaka” që kanë mendime djaloshare ndërsa për Ernest Lumën ka thënë se ai “është një relikt i AAK-së së dështuar”.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
1
PN
OH BRE OH BRE
15
OH BRE

Veton Surroi kritikon fansin e tij Adriatik Kelmendi: T’ka ra niveli

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in