Vuçiqi kërkon 1 javë kohë që të konsultohet me Putinin


Pasi Lista Serbe kërkoi disa ditë që të konsultohet me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq për të votuar Qeverinë e re të Kosovës, ka ardhur edhe reagimi i vet presidentit të Serbisë dhe një pjese të Kosovës.

Aleksandar Vuçiq ka thënë për mediat në Serbi se Kosova duhet të presë edhe një javë që të formojë Qeverinë e Kosovës pasi i duhet të shkojë në Rusi që të konsultohet me presidentin Vladimir Putin.

“Putini është për momentin në peshkim dhe nuk ka qejf me e pengu për gjëra të vogla. Andaj me keqardhje duhet të presim”, ka thënë Vuçiq.

Sipas Vuçiqit, Putini nuk është i sigurt me ndarjen e ministrive sidomos për të të Bujqësisë pasi ai është shumë i lidhur me bujqit.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
1
PN
OH BRE OH BRE
2
OH BRE

Vuçiqi kërkon 1 javë kohë që të konsultohet me Putinin

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in